Kurią paslaugą pasirinkti?

Turėdami ilgametę patirtį skaitmeninėje rinkodaroje, žinome geriausius metodus kaip padidinti jūsų teikiamos paslaugos ar prekės pardavimus. Žinome, kaip teisingai investuojami pinigai atneša maksimalią investicijų grąžą.

GAUTI PASIŲLYMĄ

Konsultuojame įmones skaitmeninės rinkodaros paslaugų pasirinkimo klausimais. Padedame parinkti optimaliausią variantą, atsižvelgiant į lūkesčius ir galimybes, užtikriname, kad pasirinktas paslaugų tandemas suteiktų realią naudą Jūsų verslui.

Teikiame konsultavimo paslaugas įmonėms, kurių tikslas nėra pirkti visas įmanomas paslaugas iš skirtingų įmonių, tačiau nori išmokyti savo darbuotojus tinkamai ir profesionaliai atlikti užduotis skaitmeninėje erdvėje.

Kad galėtume tinkamai įvertinti paslaugą ar produktą, klientus, kompanijos poreikius ir verslo tikslus, mūsų konsultantai gali rengti grupines Jūsų komandos apklausas. Mūsų ekspertai tiria Jūsų naudojamų skaitmeninių technologijų  efektyvumą, stebi, ką Jūsų konkurentai daro našiau. Vėlesniame etape identifikuojami galimi scenarijai ir metodai, kurie leidžia pasiekti geresnių rezultatų ir pralenkti konkurentus.

Turime ilgametę patirtį teikiant skaitmeninės rinkodaros paslaugas ne tik privačiam sektoriuj, bet ir verslo klientams, todėl galime užtikrinti paslaugų profesionalumą ir tinkamą jų pritaikymą, atsižvelgiant į klientų poreikius.

Mūsų profesionalų komanda gali sukurti klientams skirtas paskyras, besiremdama jų elgsenos sekimu ir tuo, kaip klientai sąveikauja su Jūsų prekiniu ženklu. Šios įžvalgos padeda suprasti, kurie prekinio ženklo sąlyčio taškai su klientu yra reikšmingi ir kaip mes galime įtakoti jų elgseną pagal poreikius.

TURITE KLAUSIMŲ? MES Į JUOS ATSAKYSIME

Skambinkite telefonu: (8-52) 100 104

Rašykite: info@cet.lt

Adresas: Savanorių pr. 176C-52, Vilnius LT-03154

Darbo laikas: Pirmadienis – Ketvirtadienis 8:00 – 17:00, Penktadienis 8:00 – 16:00

Rekvizitai:
UAB „Commercial Engineering Technologies“
Adresas: Savanorių prospektas 176C-52, Vilnius
Įmonės kodas: 302624745
PVM mokėtojo kodas: LT100006610314
Bankas: AB „DNB“
SWIFT AGBLLT2X Banko kodas 40100
Ats. sąsk.: LT634010042403207519